Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,74 g |
Tuky | 35,44 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 70,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka Matýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvOv
Moje poznámka
Pórková polévka Matýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvOv
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 21 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 31 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
porková polévka podle trošky,
pórková polévka od babičky,
pórková polévka recept,
porkova polevka podle babicky,
porková polévka se slaninou,
porková polévka bez mouky,
recepty ládi hrušky porková polévka,
polévky babičky porková,
polévky recepty,
pórková polévka,
porkova polevka od ladi hrusky,
polevka s porku,
porková polévka s bramborem pro 4 osoby,
pórková polevka z bramborové kaše - reept,
porkova polevka na smetaně,
recept porkova polevka,
porkova polevka ladi hrusky,
výroba porkovou polévka,
vaříme z pórku,
polévky recept
Suroviny:
pórek,
česnek,
smetana,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
podravka,
nať petrželová
Komentáře (5)