Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Debrecínské kotlety

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bohunka.T Bohunka.T

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie469 kJ /
112 kcal
Bílkoviny3,57 g
Tuky1,23 g
Vláknina8,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy20,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety trochu naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Krok 2: Na rozpáleném oleji je opečeme z obou stran a dáme stranou do pekáčku, na stejném oleji dáme osmahnout cibuli pokrájenou na drobno, smažíme dorůžova. Krok 3: K cibuli přidáme rozmačkaný česnek a pokrájené jarní cibulky, krátce osmahneme a zaprášíme paprikou, přidáme kečup, rozdrobený bujon a cca 2 dl vody. Krok 4: Kotlety si narovnáme do pekáčku a polijeme připravenou směsí, dáme do vyhřáté trouby a dusíme na 200°C na 30 min doměkka.

Podáváme s bramborem, hranolky nebo rýží.

Zveřejněno 11. 3. 2012

Poznámka autorky Bohunka.T

( Kotlety můžete zpestřit i debrecínským párkem, který osmahneš na šťávě spolu s cibulí. )

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Debrecínské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDkX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Debrecínské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDkX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsme vařila k obědu pro 9 lidí a všichni chválili. Přidala jsem i ten debrecínský párek.
Určitě jsem nevařila naposled<3:-K

Krásné kotletky, Bohunko! :-p:-K:yes:+

:-D:-D nádherné i bez párku , ikdyž nějaká kvalitní dobrá klobáska by k tomu taky sedla :-D:-D. V globusu kupuji debrecínské párky a ty docela ujdou :yes:

Bohunka.T::-D:-D:-D já ti ho nenutím:-8:-D:-D:-D jenom mě zmátl ten název;-) nááhodou.. debrecínský je jedlý;-):-D:yes:

rebeka:no to jo ale párek moc nemusíme:-D:-D:-D

a já myslela, že když se to zove "Debrecínský... ", že debrecínský párek je tam podmínkou;-):-D:-D

Tématické fráze:
debrecínská vepřová plec, debrecínská omáčka, debrecínská, hovězí kotlety, debrecínský řízek, debrecínakékotlety, lesácký kotleta, hovězí kotleta, debrecínský vepřový kotlet, debrecínská vepřová kotleta, kotlety na štávě, kotleta s párkem, kotlety s párkem, debrecínské vepřové kotlety, kotleta recept, debrecínské omáčka, debrecínské řízky, recept na debrecinské párky, recept na omáčku debrecínský kotlet, vepřová kotleta debrecínská

Suroviny:
kotleta, cibule, cibulka jarní, česnek, paprika sušená sladká, kečup sladký, bujón hovězí, mouka hladká, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu