Debrecínské vepřové kotlety

Marcela 76 Kuchařka: Marcela 76

Doba přípravy: 30 min. 4 porce Vepřové maso 4 názory

Suroviny

4 vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
1 lžíce sádla
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 lžička sladké papriky
1 lžíce rajského protlaku
2 nožky debrecínských párků
2 kyselé okurky
trochu hl. mouky na obalení kotlet
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety na okraji nařízneme (aby se nekroutily), vyklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Obalíme po obou stranách v hladké mouce a prudce na tuku z obou stran opečeme.

  3. Po opečení vyjmeme na talíř. Do tuku přidáme jemně nakrájenou cibuli, dožluta opražíme.

  4. Přidáme rozetřený česnek, papriku, rajský protlak a na nudličky nakrájené debrecínky a kys. okurky.

  5. Všechno chvíli podusíme, potom vložíme zpět kotlety.

  6. Přidáme tolik vody, aby byly kotlety přikryté.

  7. Pod pokrývkou dusíme do měkka.

  8. Šťávu podle chuti dosolíme.

    Podáváme s knedlíky nebo rýži.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Debrecínské vepřové kotlety

Tématické fráze: debrecínské kotlety debrecínské nudličky kotlety na kave debrecínská kotleta veprova kotletabpo debrecinsku debrecínské vepřové nudličky debrecínské kotlet debrecínské vepřové debrecínské kotlety recept kotleta debrecinska vepřové debrecínské debrecínské kotlety top recepty veprovy kotlet plneny anglickou knedlik debrecinsky zpusob veprovy kotlet debrecindky kotleta protlak debrecínská pochoutka vepřové s kys.okurkama debrecínské vepřové maso přidáme tolik vody, aby byly kotlety přikryté

Zapomněl/a jsem heslo