Debrecínské vepřové kotlety

Marcela 76 Kuchařka: Marcela 76

Doba přípravy: 30 min. 4 porce Vepřové maso 4 názory

Suroviny

4 vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
1 lžíce sádla
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 lžička sladké papriky
1 lžíce rajského protlaku
2 nožky debrecínských párků
2 kyselé okurky
trochu hl. mouky na obalení kotlet
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety na okraji nařízneme (aby se nekroutily), vyklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Obalíme po obou stranách v hladké mouce a prudce na tuku z obou stran opečeme.

  3. Po opečení vyjmeme na talíř. Do tuku přidáme jemně nakrájenou cibuli, dožluta opražíme.

  4. Přidáme rozetřený česnek, papriku, rajský protlak a na nudličky nakrájené debrecínky a kys. okurky.

  5. Všechno chvíli podusíme, potom vložíme zpět kotlety.

  6. Přidáme tolik vody, aby byly kotlety přikryté.

  7. Pod pokrývkou dusíme do měkka.

  8. Šťávu podle chuti dosolíme.

    Podáváme s knedlíky nebo rýži.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Debrecínské vepřové kotlety

Tématické fráze: debrecínské kotlety debrecínské nudličky kotlety na kave debrecínská kotleta co je debrecínské maso recepty vepřová kotleta veprova kotletabpo debrecinsku debrecínské vepřové nudličky vepřá kotleta debrecínské plátky vepřové debrecínské plátky - recept debrecínské vepřového masa top recepty veprova kotleta vepřový kotlet debrecinsky kotlet vepřé kotletyrecept debrecínské kotlet debrecínské vepřové debrecínské kotlety recept kotleta debrecinska

Zapomněl/a jsem heslo