Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže natural s brokolicí a šunkou

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Paprika Paprika

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 429 kJ /
1 776 kcal
Bílkoviny90,25 g
Tuky49,10 g
Vláknina29,25 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,08 g
Sacharidy228,57 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji restujeme rýži, osolíme (nebo dáme bujón), zalijeme vodou a vaříme. Krok 2: Když je rýže téměř uvařená, přidáme očištěnou a na růžičky rozebranou brokolici a vše spolu dovaříme doměkka. Krok 3: Slijeme přebytečnou vodu a nandáme na talíře, kde brokolici posypeme na drobno nakrájenou šunkou.

Zveřejněno 14. 7. 2009

Poznámka autorky Paprika

Včerejší večeře v nouzi. K mému překvapení oba kluci snědli plný hluboký talíř.

Vím, že to skoro není "recept", ale slíbila jsem jim, že to sem vložím, aby si to mohli v PC prohlédnout. Tak se na mně nezlobte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O7WN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O7WN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vyzkoušeno a je to :yes: takže posílám zasloužený bodík

super, moc mi to chutná:)

Tak tohle je doslova bomba!!! Jen jsem to trošičku poupravila, olej jsem použila místo rýže, na pánvičku, kde jsem osmažila cibulku a šunku, rýži jsem klasicky uvařila ve vodě a byla to pecka. Přítel se olizoval za ušima, a že je bůčkovej:-D:yes::yes::yes:

Mňamka!

Dita Koublová 1. 11. 2009 10:54
miluji zdravá a časově nenáročná jídla - tento recept je podle mě výborný nápad :-)

super nápad, hned si ho dám do oblíbených:-p

Také se divím, že tomu neříká recept...dobrý nápad a hlavně, že chutnalo :-)..mně by jistě chutnalo také:-) :yes:+

Proč, není recept? Vidím, že klukům šmakuje;-):yes:

Tématické fráze:
jak se vari ryze natural, vaření rýže natural, ryze s brokolici, brokolice s rýží, brokolice rýže, příprava brokolice, dietní rýže, ryže natural doba vaření, dietní recepty z rýže, dietní recepty rýže, rýže natural vaření, doba vaření rýže, recept rýže s brokolicí, jak uvarit brokolici, rýže brokolice, brokolice rýže recept, dietní recepty brokolice, rýže a brokolice, rýže s s brokolicí, rýže natural-příprava

Suroviny:
olej olivový, rýže bio natural, brokolice, šunka od kosti

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu