Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 294 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,98 g |
Tuky | 29,17 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 68,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky plněné zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnJp
Moje poznámka
Kuřecí závitky plněné zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnJp
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 1 hodinou
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Valis před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
Jajav před 2 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 3 hodinami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
kureci zavitky se zelim,
kuřecí závitek se zelím,
závitky plněné zelím,
kuřecí prsa plněná zelím,
plněné kuřecí závitky,
kuřecí roláda plněná zelím,
kuřecí plněné zelím,
kuřecí maso plněné zelím,
kuřecí plátky se zelím,
kuřecí závitek plněný zelím,
plněný kuřecí závitek,
kuřecí maso s červeným zelím,
recept na kuřecí závitky se zelím,
kuřecí závitky s kysanym zelím,
plněná kuřecí prsa zelím,
kuře plněne zelim,
kuřecí řízky plněné zelím,
kuřecí rolka se zelím,
kuřecí prsa plněné zelim,
kuřecí závitky
Suroviny:
řízky kuřecí,
sůl,
pepř,
zelí červené,
sýr uzený,
cibule,
žloutek,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (12)