Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 713 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,38 g |
Tuky | 28,91 g |
Vláknina | 8,71 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 24,15 g |
Postup přípravy
Pro větší jedlíky lze přidat ještě opečené nudličky kuřecích prsou.
Zveřejněno 28. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7v1
Moje poznámka
Tuňáková omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7v1
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 12 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 25 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
tunakova omáčka,
omáčka na těstoviny s tunakem,
tuňáková omáčka na špagety,
omacka z tunaka,
tuňák s těstovinami,
omáčka s tuňákem,
tunáková omáčka recept,
těstoviny s tunákem a omáčkou,
omáčka tuňáková,
tuňáková omáčka s těstovinami,
oomacka s tuňákem,
omáčka na tunaka,
omáčka na špagety s tunákem,
tuňákový omáčka,
omáčka s s tuňákem,
co uvarit z tunaka z konzervy,
špagety s tuňákem z konzervy,
omáčka z konzervy tunáka,
špagety s tuňákem a smetanou,
tuňaková polévka
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
filet z ančoviček,
kapary,
pepř zelený sterilovaný,
olivy černé,
cibule,
česnek,
smetana na vaření,
vývar,
paprika sušená sladká,
prsa kuřecí
Komentáře (12)
casino: Tak nějak ta omáčka i vznikla
Vylil?
No, to je ale škoda převeliká...
Stačilo místo těstovin uvařit kus telete, majdu i maso vychladit a mohl jste mít studený předkrm par excellence: Vitello tonnato
Ááá nééébo i jiné maso: http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj...
asi upřednostním před kancem.. tomu v mrazáku není špatně
Fotky suprové
Hm, ale určitě chutné, jo umím si představit chuť, tuňáka mám věčně ve špajzu, takže bude obídek