Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 935 kJ / 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,34 g |
Tuky | 33,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 8,50 g |
Postup přípravy
Hlavně nesolit-niva a uzená ryba jsou slané a pokud by se nám snad zdálo, že je jídlo málo slané, vždy se dá dosolit.
Zveřejněno 12. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Moje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 33 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 35 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 43 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 2 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 6 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečená ryba,
uzená ryba,
zapečená uzená makrela,
uzená ryba recepty,
uzené ryby recepty,
zapečená uzená ryba,
uzená ryba recept,
vykoštění makrely,
uzené ryby,
recepty z uzené ryby,
zapečená ryba recept,
jak vykostit uzenou makrelu,
uzená makrela recepty,
zapečené ryby,
jak vykostit makrelu,
recepty z uzenou s rybou,
recepty na zapečené ryby,
recept uzená ryba,
ryba zapečena,
recepty uzené ryby
Suroviny:
ryba uzená,
sýr niva,
pórek,
cibule,
česnek sušený,
pažitka,
vejce,
smetana na vaření,
tuk
Komentáře (21)
Hanis, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti tady líbilo jak s náma, tak ať tě inspirují naše recepty-těšíme se na tvoje
Zítra dej vědět, jak jste si pochutnali
Ivi, raději vykostit a jsou i uzené ryby, které kosti nemají, já měla ještě od Jany uzené mořské pstruhy a ty jsou vykostěné, tak to bylo bez práce i když si myslím, že bez vykostění by to šlo taky, ale z toho jídla by nebyl takový požitek
smetanu.. myslíš celý kelímek