Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 935 kJ / 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,34 g |
Tuky | 33,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 8,50 g |
Postup přípravy
Hlavně nesolit-niva a uzená ryba jsou slané a pokud by se nám snad zdálo, že je jídlo málo slané, vždy se dá dosolit.
Zveřejněno 12. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Moje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 8 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 21 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 2 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 2 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 3 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 5 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 5 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 6 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 8 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečená ryba,
uzená ryba,
zapečená uzená makrela,
uzená ryba recepty,
uzené ryby recepty,
zapečená uzená ryba,
uzená ryba recept,
vykoštění makrely,
uzené ryby,
recepty z uzené ryby,
zapečená ryba recept,
jak vykostit uzenou makrelu,
uzená makrela recepty,
zapečené ryby,
jak vykostit makrelu,
recepty z uzenou s rybou,
recepty na zapečené ryby,
recept uzená ryba,
ryba zapečena,
recepty uzené ryby
Suroviny:
ryba uzená,
sýr niva,
pórek,
cibule,
česnek sušený,
pažitka,
vejce,
smetana na vaření,
tuk
Komentáře (23)
Hanis, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti tady líbilo jak s náma, tak ať tě inspirují naše recepty-těšíme se na tvoje
Zítra dej vědět, jak jste si pochutnali
Ivi, raději vykostit a jsou i uzené ryby, které kosti nemají, já měla ještě od Jany uzené mořské pstruhy a ty jsou vykostěné, tak to bylo bez práce i když si myslím, že bez vykostění by to šlo taky, ale z toho jídla by nebyl takový požitek
smetanu.. myslíš celý kelímek