Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 068 kJ / 1 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,95 g |
Tuky | 89,55 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 257 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 29,60 g |
Postup přípravy
Příloha: jak chcete, ale stačí jen tak s chlebem, nebo topinkou… a je dobré udělat si dost omáčky...
Zveřejněno 17. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnNV
Moje poznámka
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnNV
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 9 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 14 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 2 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 3 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 4 hodinami
Bublanina
alenalentz před 5 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 6 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 6 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Tématické fráze:
fazole s celerem,
uzené s fazolí,
uzený bůček na fazolích,
uzený bůček na fazolích,
uzene file s,
filé v hořčicové omáčce,
v hořčicové omáčce,
uzený bůček s celerem,
neco dobreho z fazoli,
fazole z celerem,
uzene a fazole,
fazola ma se namocit nez se bude varit,
omacka na uzena zebra,
uzené ve fazolích
Suroviny:
bůček uzený,
maso uzené,
fazole červené,
celer,
paprika čerstvá červená,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
hořčice plnotučná,
smetana kysaná,
smetana
Komentáře (22)
moc povedené
Smetanu nevařit, sama se prohřeje.