Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek z bůčku

Hodnocení receptu je 4,7 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jollka jollka

Snadný

Suroviny

Porce: dle množství masa

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky bůčku naklepeme osolíme a opepříme. Krok 2: Dáme do misky a dáme do lednice odležet já ho nechala dva dny. Krok 3: Potom klasicky obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Krok 4: Opečeme na oleji nebo sádle.

Zveřejněno 24. 7. 2009

Poznámka autorky jollka

Po odležení je bůček krásně měkký.Tento recept jsem tu nenašla tak dodávám i s fotečkama

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R8Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R8Q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tohle na mne vykouklo z náhodných;-)ještě jsem nikdy nedělala řízky z bůčku,vždy jsem si říkala,že to musí být tuhý.:-(Ale koukám jak to chválíte,že to budu muset též vyzkoušet až budu dělat řízky,často to není;-).

Děkuji všem za bodíky a kladný komentář k tomuto receptu:-);-):yes:

PIPRE!Však si říkala, že ted jíš všechno a hubneš!! tak co řešíš bůček! :-D nebo si pak po něm zasportuj! :-p jinak takovouhle "light":-p dobrůtku! to já můžu, letí bodík :-D

Jollko, také dělávám a je to suprový:-pnemám ráda úplně libový řízky a tohle mi vyhovuje. Bodík letíííí k tobě:yes:

Jano, to určitě vyzkoušej, jen je pořádně naklepej. Dneska jsou bůčky hodně libové, takže, zas takový úlet to nebude;-)

Že bych pro jednou zhřešila a nemyslela na váhu?;-):-))..I můj otec měl najraději řízky z bůčku a jídlo znám. Je chutné ..Bodík:yes:

Můj muž je taky řezník proto tak krásný masíčko:yes:maj ted novýho dodavatele tak mají tak krásný maso.Z takovýho jsem minule dělala bůčkovou roládu:-p;-):-)):yes:

jak říkal můj dědeček (řezník) z bůčku je nejlepší řízek ;-)

Moc děkuji za pochvalu když je tak libovej je škoda to neudělat!:-p:-)):yes:

Jollko. To jsi mne potěšila. Jsme na stejné parketě. Vždy, když děláme jakékoliv řízky. Vždy mi žena udělá taky z bůčku. Já ho nechám vychladnout a dám do chladničky. A studenej jen tak s chlebem a něčím kyselýmn nebo zelenou paprikou, nebo rajčetem - super. + bodík. Václav

Tématické fráze:
řízek z bůčku, řízky z bůčku, řízek, bučkové řízky, bůčkový řízek, nejlepsi bucek, recepty.cz řízky z bučku, recept z bůčku, bucek jako rizek, bůček řizek, jak připravit bůček, recepty z bůčku, řízek s bůčku, nejlepší recepty z bůčku, libový bůček, řízky s bůčku, bůček řízky, řízečky z bůčku, bůček light, plněné řízky z bůčku

Suroviny:
bůček vepřový, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu