Řízek z bůčku s česnekem

Jana Remkova Kuchařka:

Vepřové maso 4 názory

56

Suroviny

Bůček -plátky dle počtu strávníků
sůl
česnek dle chuti na potření plátků
vajíčko
strouhanka
hladká mouka na obalení
olej nebo sádlo na smažení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček si narájíme na plátky pokud možno širší, pořádně naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, obalíme v trojobalu a smažíme na mírnějším ohni, aby se pomalounku prosmažili. Příloha běžná, jako u klasických řízků.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Řízek z bůčku s česnekem

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Kdykoliv děláme řízky z čehokoliv, vždy uděláme alespoň dva z BŮČKU ! ! Máme ho rádi oba dva se ženou potom studený, třeba večer jen tak na prkýnku a jen tak s chlebem a něčím k tomu kyselího. To je potom pohodička a v žaloudku jako v pokojíčku. +bodík.;-)

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Jano, ty pokušitelko :-p Bod pro Tebe

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jo a děda měl rozhodně pravdu!;-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Když by byl libový bůček - už to vidím na talíři. Děda (řezník) vždy tvrdil, že bůček je nejlepší masíčko.:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo