Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 968 kJ / 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,65 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 69,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 76,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková polévka se zeleninou a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPyk
Moje poznámka
Hrášková polévka se zeleninou a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPyk
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 22 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 24 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 37 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 38 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
hraskova zeleninova polevka,
hrachová polévka se zeleninou,
zeleninová polévka s hraskem,
zeleninová hrášková polévka,
recepty na zeleninové polévky,
hraslova polevka,
hrášková polévka,
hraslove pyre,
zeleninove pyre polevka hrasek,
zeleninovo hrášková polévka,
hraslova polevka se zeleninou,
polevka hraskova se zelenonou,
sváteční hrašková polévka,
recept na hraskovou polevku se zeleninou,
hráškova polevka s bazalkou,
hráškové pyré s bazalkou,
hraskova polevka z penne,
hrášková polévka z pytlíku,
hrášková zeleninová polévka polévka,
zeleninová polévka hrášková
Suroviny:
hrášek,
mrkev,
celer,
cibule,
klobása,
bazalka čerstvá,
máslo,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (19)