Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 064 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,62 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 5,66 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 10,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Moje poznámka
Pikantní vepřový kotlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8vp
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kotlety,
veprovy kotlet,
vepřové kotlety recept,
pikantní kotlety,
vepřový kotlet recepty,
recepty veprovy kotlet,
kotleta recepty,
kotleta recept,
kotlety recept,
vepřová kotleta,
recepty na vepřové kotlety,
recepty z kotlety,
jak udělat kotletu,
jak udělat vepřové kotlety,
pikantní kotlety s rýží,
jak udělat vepřový kotlet,
jak udělat kotlety,
recepty z vepřové kotlety,
videnska kotleta,
kotlety recepty
Suroviny:
kotleta,
pepř,
sůl,
olej,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
hlíva ústřičná,
protlak rajčatový
Komentáře (32)
Za prvé proto, že kotlet neexistuje, je jen kotleta a za druhé, ty kotlety jsou rozmašírované tak natenko, že je, přes ně, vidět až do Vídně. To maso nemůže být vůbec šťavnaté, maso se naklepává jemně, ne tak, že je tři milimtry silné. Ale jinak to vypadá náramně, tohle může být dobré jídlo. Zkusím, ale bez té Vídně.