Bramborový krém s řeřichou, medvědím česnekem a petrželkou
Sezóna medvědího česneku láká k použití této bylinky ve vhodných receptech. Bramborový krém je jeden z těch, kterému bylinka jen a jen prospěje. Podávat můžete s krutonky, vyzkoušejte a pochutnejte si.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 333 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,18 g |
Tuky | 14,85 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 68,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový krém s řeřichou, medvědím česnekem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDPn
Moje poznámka
Bramborový krém s řeřichou, medvědím česnekem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDPn
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 10 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
edvědí česnek,
jarní bramborový krém,
cesnekovo bramborovy krém,
bylinka do bramborový krém,
krém z medvediho cesneku,
recepty s řeřichou
Suroviny:
brambory,
řeřicha,
česnek mědvědí,
petrželka,
vývar zeleninový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (11)
Děkuju