Bramborový krém s řeřichou, medvědím česnekem a petrželkou

maris Kuchařka: maris

Polévky 9 názorů

Suroviny

3 velké brambory
vanička řeřichy
svazek medvědího česneku
3 velké stonky petrželky
1 l zeleninového vývaru
100 ml smetany
sůl
bílý pepř
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vývar přivedeme k varu, vložíme oloupané brambory, pokrájené na menší kousky a vaříme doměkka.

  2. Bylinky omyjeme, medvědí česnek a petrželku pokrájíme /řeřicha není třeba/ a přidáme do polévky.

  3. Vše rozmixujeme, dochutíme solí, pepřem a zjemníme smetanou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 103 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový krém s řeřichou, medvědím česnekem a petrželkou

Tématické fráze: edvědí česnek jarní bramborový krém bylinka do bramborový krém krém z medvediho cesneku recepty s řeřichou

Zapomněl/a jsem heslo