Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječné topinky v MW - CRISP

Křupavé vaječné topinky připravené v MW Crisp jsou rychlou a méně mastnou variantou klasiky. Chléb namočený ve vajíčku se upeče dozlatova během pár minut a skvěle chutná s hořčicí, kečupem nebo čerstvou cibulkou.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 052 kJ /
490 kcal
Bílkoviny38,96 g
Tuky31,80 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 440 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy11,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek oloupeme a prolisujeme. Krok 2: V misce si rozmícháme vejce, medvědí česnek, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Krok 3: Krajíce pokapeme mlékem, obalíme vaječnou směsí a vložíme na tukem vymazaný crisp talíř. Vložíme do mikrovlnné trouby a zapneme Crisp program na 7 minut, minutu necháme odpočinout a pak ještě dáme program gril na 2 minuty. Krok 4: Hotové topinky podáváme potřené hořčicí, pokapané kečupem a ozdobené nakrájenou cibulkou.

TIP: Moučníky z mikrovlnky - inspirace, rady a tipy

Zveřejněno 24. 4. 2012

Poznámka autorky spagetka

MV Crisp je funkce u mikrovlnných trub, která kombinuje mikrovlnný ohřev, gril a speciální talíř pro dosažení křupavého povrchu. Umožňuje připravit jídla jako z trouby, tedy s propečeným a dozlatova opečeným povrchem, ale výrazně rychleji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2OyM

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2OyM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes k večeři - všem chutnalo, není to mastné jako z pánvičky. Děkuji za recept.:yes:<3<3<3:

mimi: jsem ráda, že chutnalo:-K

Mmm to zkusím:-K

Paráda Ladi:yes::yes:

Děkuji za komentíky:-K:-K a doporučuju.;-):yes::yes:

;-)tak to bych neodmítla:yes::yes:

:-p:yes: Parádní, spagetko! :yes:+

Tak tým by si si ma uhostila :yes:;-) Hlavne tou cibuľou na vrchu :-D:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
vaječné topinky, vaječná topinka, vaječné topinky v troubě, vajecny topinky, topinky v mikrovlnce, topinka z mikrovlnky, crisp miska, topinka s vaječnicí, vaječné topinky crisp, recept na vaječné topinky, vaječné topinky recepty, topinky, topinky crisp, jak udelat topinky v mikrovlnce, mikrovlnka topinky, vajecna smes na topinky, recepty vaječné topinky, vejce v mw, vaječne topinka, vaječné topinky na grilu

Suroviny:
chléb, vejce, česnek mědvědí, česnek, mléko, sůl, pepř bílý mletý, tuk, hořčice, cibule, kečup sladký

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]