Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednohubky z loveckého salámu a mrkve

Chlebíčky a jednohubky jsou oblíbenou stálicí na slavnostním stole. Každý si vezme to, co ho láká, a v množství kolik chce. Jednohubky z loveckého salámu a mrkve vás svou chutí jistě dostanou.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 492 kJ /
1 313 kcal
Bílkoviny101,93 g
Tuky95,91 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 3,30 g
Sůl7,81 g
Sacharidy9,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci s vroucí vodou vaříme vejce 10 minut. Poté jej prudce zchladíme a oloupeme. Krok 2: Rohlíky nakrájíme na kolečka. Mrkev očistíme a nastrouháme na jemné nudličky. Krok 3: Na hrubší nudličky nastrouháme lovecký salám a natvrdo uvařené vajíčko. Krok 4: Přidáme majonézu a vše smícháme. Hotovou pomazánku mažeme na připravené plátky rohlíků.

TIP: Blesková majonéza - návod na přípravu

Zveřejněno 2. 5. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Salámu i mrkve můžeme dát i více, podle toho, kolik pomazánky potřebujeme. Také majonézy můžeme dát podle chuti. Pomazánka je skvělá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Om3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Om3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

magdalenka: Jasně, taky dobré. Jen lovecký salám má takovou specifickou chuť;-)

Robím obdobu so suchou údenou klobásou, veľmi nám chutí. :yes:

:-Kpěkná pomazánka:yes::yes:+5

Zajímavá kombinace, určitě vyzkouším.:yes:

Anna Kocikova: díky. Moc jsem se s tím netrápila:-D

Jani já tu mrkvičku ještě vždycky tak 3-4minutky podusím na troše oleje.Pomazánka je pak krásně oranžová:-)
Máš to pěkně načančané:-K+:-p:yes:

;-) každý rok to jíme u sousedky a vždycky mi to strašně chutnalo. Takže už na ně přišla řada:-p

že je skvělá, o tom vůbez nepochybuju.. soudím podle ingrediencí a krásného fota;-):-):yes::yes:

Tématické fráze:
pomazánka z loveckého salámu, lovecký salám recept, lovecký salám, lovecký salám recepty, recept na lovecky salam, domácí lovecký salám, jednohubky recepty, recepty lovecký salám, jednohubky recept, pomazanka z loveckeho salamu a mekve, pomazánka z mrkve a salámu, jak nazdobit salám, pena s loveckeho salamu, pomazánky z loveckého salámu, lovecky.salam, lovecký salám pomazánka, lovecká pomazánka, pomazánka s loveckého salámu, pomazánka z loveclého salámu, mrkev recepty

Suroviny:
mrkev, salám lovecký, majonéza, vejce, rohlík

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu