Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,05 g |
Tuky | 128,57 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 12,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso dáme do studené vody, přidáme koření, sůl, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka.
Krok 2: Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu.
Krok 3: Mezitím na másle osmažíme pokrájené houby a zvlášť uvaříme nudle.
Krok 4: Měkké maso pokrájíme na kousky.
Krok 5: Na talíře rozdělíme houby, maso a zalijeme vývarem se zeleninou. Posypeme petrželkou. Polévka by měla být hustá.
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Moje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 10 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 4 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí polévka,
polevka hovezi,
hovězí hrudí polévka,
hovězí na polévku,
polévka z hovězího žebra,
hovězí hrudí,
hustá hovězí polévka,
polévka z hovězího hrudí,
recept na hovězí polévku,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí polévka z hrudí,
hovězí hrudí recept,
hovězí polévka se zeleninou,
hovězí polívka,
polévka z hovězí hrudi,
polévka hovězí hrudí,
hovězí polévka hustá,
polevka z hovezich zeber,
hovězí polévka recept
Suroviny:
hruď hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
hrášek,
květák,
pórek,
houby lesní,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
máslo,
nudle polévkové,
sůl,
petrželka
Komentáře (8)