Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 996 kJ / 1 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,62 g |
| Tuky | 64,07 g |
| Vláknina | 28,28 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 96,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory, cibulku, žlutou papriku a hlívu ústřičnou si pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme jarní pokrájenou cibulku, přidáme kousky uzeniny "Cigáro" a zprudka zarestujeme.
Krok 2: Poté přidáme červenou ostřejší paprikovou pastu, žlutou pokrájenou papriku a pokrájenou hlívu ústřičnou. Ještě přidáme česnek, koření a vše dál restujeme.
Krok 3: Nakonec přihodíme pokrájené brambůrky, zamícháme a zalijeme teplým vývarem ze zeleniny a vaříme do měkka. Zahušťujeme hladkou moukou, rozmíchanou ve vlažném vývaru.
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
Moje poznámka
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
jahodp před 12 minutami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 16 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 21 minutami
BeBe střecha
jahodp před 23 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 25 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
co bude dnes k večeři recepty barandov,
co bude dnes k večeři recepty barandov recepty,
barandov tv co bude dnes k večeři,
tv barandov co bude dnes k večeři,
tv barandov co bude dnes k večeři recepty,
bramborový guláš de luxe,
buřt guláš radka kašpárka,
tv barandov,
tv barandov recepty,
výborný guláš z hlívy s klobásou,
barandov recepty,
barandov co bude dnes k večeři,
radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty,
www barandov co bude dnes k večeři,
barandov,
recepty tv barandov,
barandov tv co bude dnes k večeři recepty,
barandov co bude dnes k večeři recepty,
barandov tv,
barandov.cz
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
olej,
uzenina,
cibulka jarní,
pasta papriková,
paprika čerstvá žlutá,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř,
koření houbová variace,
mouka hladká,
vývar zeleninový
Komentáře (24)
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák.