Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2012 18:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 996 kJ / 1 194 kcal
Bílkoviny45,62 g
Tuky64,07 g
Vláknina28,28 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,00 g
Sacharidy96,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 8. 2013 20:09

Renata

30. 8. 2013 19:43

Sice jsou ty komentáře rok starý, ale mě to nedá. Mam z téhle diskuse pocit, že se koukǎte na špatné pořady a čtete nějaké jiné články. Chcete si uvařit něco novýho a dobrýho nebo si naladit pořad o spisovné češtině ? To je jako kdybyste chtěli od doktora co vam právě zachránil život, aby vám nastavil rámě a šel s vámi na procházku po parku. Tak buď se na to nekoukejte, máte možnost přepnout a nebo si nestěžujte. Což je typickou vlastností čechů ovšem.

Nadja Nadja

21. 5. 2012 14:44

Iljusa: ano, ano, kde jsou ty časy, kdy v rádiu a posléze i v TV se mluvilo spisovně. To se hezky poslouchalo.

Iljusa Iljusa

21. 5. 2012 08:32

Nadja: Tak to jsme na tom stejně, přímo nesnáším ty jeho výrazy - zvláště jsem alergická na jeho "oliváč" :-S Přesně jako ty - přepínám jinam.

Nadja Nadja

21. 5. 2012 01:29

děvčata, děkuji.
:-// Petra Ku.: toho bouchacího kuchaře jsem několikrát viděla, ale právě ty jeho hlášky nesnáším - všechno někam bouchne, hází, je to vytuněný apod. Jakmile se objeví, přepínám, je-li kam, nebo vypínám. Zrovna tak nemusím Babicu a už vůbec ne sprostého Pohlreicha. Ten příšerný výraz vytuněný už používají i vnoučata a když je slyším, tak rostu a ruka mě pořádně svrbí.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 5. 2012 20:17

:-p:-p:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 5. 2012 20:02

Díky všem;-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 5. 2012 20:00

Eliza: :-)) je to upravený buřtgulášek ano,Elí :-Ka díky

Eliza Eliza

20. 5. 2012 19:45

Hm, taky mě hned napadlo, že je to buřtgulášek upravený pro hodně dobrou restauraci...;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 5. 2012 15:15

Nadja: je to jen rozmarýnek na ozdobu Nadi:-):-))

rebeka rebeka

20. 5. 2012 14:26

Nadja: určitě to bude rozmarýn;-)

Petra Ku. Petra Ku.

20. 5. 2012 14:05

Nadja: Nadi, to je hláška mého oblíbeného kuchaře Radka Kašpárka, co vaří na TV Barandov v pořadu "Co bude dnes k večeři" :-) Já to nevymyslela, ale líbí se mi to,stejně jako ostatní jeho hlášky :-)
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu :-) ;-)

Nadja Nadja

20. 5. 2012 13:02

:-? myško, cos vařila kašičku, co to z toho gulášku roste? Nejprve jsem myslela, že cibulka nebo česnek, příp. rozmarýn, ale lístky to má světlé, jen okraje jsou tmavěji zelené - tak nevím, tápu. :-?
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák. :-D

Ivana79 Ivana79

20. 5. 2012 12:29

Vyzerá to moc jedle:-p:yes:

Inka1 Inka1

20. 5. 2012 11:07

:-D:-D dělám podobně, říkám tomu co lednice dá :-)) klobásku, párek, anglickou :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co bude dnes k večeři recepty barandov co bude dnes k večeři recepty barandov recepty barandov tv co bude dnes k večeři tv barandov co bude dnes k večeři tv barandov co bude dnes k večeři recepty bramborový guláš de luxe buřt guláš radka kašpárka tv barandov tv barandov recepty výborný guláš z hlívy s klobásou barandov recepty barandov co bude dnes k večeři radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty www barandov co bude dnes k večeři barandov recepty tv barandov barandov tv co bude dnes k večeři recepty barandov co bude dnes k večeři recepty barandov tv barandov.cz

Suroviny: brambory, hlíva ústřičná, olej, uzenina, cibulka jarní, pasta papriková, paprika čerstvá žlutá, česnek, majoránka, sůl, pepř, koření houbová variace, mouka hladká, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AWNO