Houbové škvarky, houbové sádlo
Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové škvarky, křupavé a plné chuti, jsou perfektní pochoutkou a houbové sádlo lze použít na pečivo nebo při vaření.
Suroviny pro 1 dávka
to záleží kolik najdete hub
1dávka
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Moje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 12 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí rarášky
Sahula před 15 minutami
Gulášová polévka II.
Kajkajak před 23 minutami
Domácí kečup
kamiliestuchlikova před 25 minutami
Hrnečkový třený koláč se švestkami, mákem a drobenkou
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Špecle s kuřecí směsí
Lenkaurbanek@seznam.cz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Katkabi před 1 hodinou
Nadýchané citronovo-ricottové lívance
horas před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
AndreaAbb před 3 hodinami
Hraběnčiny řezy se švestkami
m.lumicek před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Ronik před 4 hodinami
Tématické fráze:
houbove skvarky,
houbové škvarky - recept,
škvarky z hub,
zavařování hub do sádla,
zavařování hub v sádle,
houbové škvarky recept,
recept houbové škvarky,
sadlo z kance,
v čem uchovat kokosky,
jak zavařit škvarky,
houbovy škvarky,
zavaření hub do sádla,
bylinkové sádlo,
škvarky z václavek,
zavařování hub na sádle,
zaváření bedel,
jak zamrazit sádlo,
lze zamrazit sadlo,
na houby do tater,
zavareni sadla
Suroviny:
houby,
sádlo vepřové,
sůl,
čerstvé bylinky,
česnek,
cibulka
Komentáře (18)
Takže nedehydrovat úplně, a protože - i když jen na "malém ohni" - ke konci je to docela fofr to nepřipálit ( přece jenom sádlo snese větší teplotu než houby ) a nemít z toho sice křupavé, ale stejně jen uhlí, DOPORUČUJU tam ke konci dát plátek pečiva nebo třeba mrkve a až to začne "zvonit", tak rychle z plotny pryč!!
Dobrou chuť