Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 867 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,87 g |
Tuky | 35,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 101,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňková zemlbába z vánočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZQ6
Moje poznámka
Meruňková zemlbába z vánočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZQ6
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 11 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 24 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 25 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
zemlbába,
zemlbába recept,
recept na zemlbabu,
meruńková zemlbába,
recept na zemlebábu,
vanočky,
zemlbába s tvarohem,
co se starší vánočkou,
zemlbába s jablky a tvarohem,
starší vánočka,
recept na zeml bábu,
zemlbába s meruňkami,
zeml bába,
zemlbabazvanocky,
výborná zemlbába,
zemlebába z vánočky,
co s vánočkou,
žemlovka z vánočky s meruňkami,
zemlebába,
recepty s vánočkou
Suroviny:
vánočka,
žloutek,
meruňky,
mléko,
tvaroh,
kůra citronová,
cukr,
cukr skořice,
tuk
Komentáře (4)