Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z bílých fazolí s bylinkami a česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie948 kJ /
227 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky20,96 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,44 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše řádně rozmixujeme a dochutíme kořením a podáváme namazané na pečivu nebo jako dip k syrové zelenině.

Zveřejněno 29. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1E93

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1E93

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pomazánka výborná, ještě jsem přidala osmaženou cibuli a opečenou cuketu nakrájenou na kostičky. Vše jsem rozmixovala. Namazaný na chleba, posypaný nakrájenou paprikou, pochutnali jsme si.:-p

Pekné...:yes: pripomína mi to hummus, ten robievam, ale z fazule ma to nenapadlo...

Tahle pomazánka mi moc chutná, znám ji jen jako kupovanou ve "zdravé výživě", mají s více příchutěma, ale ještě mě nenapadlo udělat si ji doma. Dávám bodík a zrealizuju ;-):yes:

1974andrea: Chilli jsem tam dala asi půl lžičky, ale měla jsem fazole co mají na sobě takové černé "očičko", tak to to ještě trochu zbarvilo ;-)

;-):-K:yes: wow, parádní pomazánka do mé sbírky:-K:yes:

Moc pěkné:-p:yes::yes:

A růžové je to od toho chilli? To ho tam teda musí být dost:-O. Pěkná pomazánka, taky máme rádi fazole:yes:

+mňáááám. Fazole miluju v jakékoliv podobě. To se mi líbí:yes:

Tématické fráze:
pomazánka z fazolí, fazolová pomazánka, humus z fazolí, pomazánky z fazolí, zdravá výživa fazolová pomazánka, pomazánka z fazole, fazole navy pomazanka, humus s fazolí, fazole a zdraví, čerstvé bílé fazole recept, recepty z bile fazole, humus z fazole, recepty z bílých fazolí, pomazánka z fazolí navy, fazolová pomazánka z bílých fazolí, humus z bilich fazoli, fazol bílý-pomazánka, fazolová pomazánka s česnekem, fazolovy humus, humus z bilych fazoli

Suroviny:
fazole bílé, bazalka čerstvá, rozmarýn, koření oregáno, česnek, šťáva citronová, olej olivový, chilli, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu