Paté z fazolí Borlotti a ricotty

Lucasinka Kuchařka: Lucasinka

Studená kuchyně 3 názory

Suroviny

1 konzerva (400 g) fazolí Borlotti
175 g Ricotty
50 g másla
1 stroužek česneku
citronová šťáva
sůl
čerstvý tymián nebo rozmarýn
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Fazole slijeme, propláchneme vodou a necháme okapat.

  2. Pak je nasypeme do mixéru, přidáme ricottu, povolené máslo, česnek a rozmixujeme na hladký krém.

  3. Ochutíme citronovou šťávou a solí.

  4. Tymián nebo rozmarýn jemně nasekáme a přidáme ke směsi.

  5. Tou můžeme naplnit mističky vymazané olivovým olejem nebo směs necháme v misce a dáme na alespoň 2 hodiny vychladit do lednice.

  6. Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem a fazolemi Borlotti prohřátými na másle.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Paté z fazolí Borlotti a ricotty

Tématické fráze: recepty z ricotty fazole recepty recept fazole recepty z fazolí co se dělá s ricoty jak se dělá paté co z ricotty borrloti fazole pomazánka z bílých fazolí a ricoty tymian a fazole recept pate paté recept recepty fazole fazole recept fazole z konzervy recepty recept, fazole