Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 618 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,85 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 19 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 6,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Moje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
fazole purpurová,
pomazánka z červených fazolí,
pomazánka z fazolí z konzervy,
červená fazole pomazánka,
purpurova fazole,
fazole purpurová recepty,
blikni.cz,
fazole purpurové,
purpurové fazole,
fazolva pomazanka s bazalkou,
paštika z fazolí a celeru,
slaný nálev na syr,
recept purpurové fazole,
fazolové pomazánky z konzervy,
pomazánka z fazolí v konzervě,
purpurová zelná polévka,
pomazánka z červených fazolí z konzervy,
fazolová paštika s bazalkou,
fazole porek pomazanka,
purpurová fazole recepty
Suroviny:
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek,
pórek,
sýr tavený,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)