Jablečné rozety se zmrzlinou
Suroviny
Porce: zhruba 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 686 kJ / 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 9,84 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 54,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné rozety se zmrzlinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPNo
Moje poznámka
Jablečné rozety se zmrzlinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPNo
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 13 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 22 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 57 minutami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 2 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 5 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 5 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 7 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 8 hodinami
Tématické fráze:
jablečné víno recept,
recept na jablečnou zmrzlinu,
ovocný rozvar,
jablečný rozvar,
recept na jablečne víno,
recept na zmrsku,
zmrzlina v županu,
jablka rozeta,
jablko rozeta,
domácí jablečné víno recept,
jablečné delikatesy,
pečené rozety,
jablecne rezy v testicku,
jablková zmrzlina,
řecká zmrzlina,
smažené jablka v županu,
rozeta jablko,
smažené rosety,
sladké rozety,
jablečná roláda se zmrzlinou
Suroviny:
vejce,
mléko,
víno bílé,
cukr moučkový,
mouka hladká,
sůl,
olej,
jablko,
cukr skořice,
zmrzlina vanilková,
šlehačka,
ovoce,
meduňka
Komentáře (2)