Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,24 g |
Tuky | 19,74 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 8,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpustíme lžíci másla a přidáme lžíci mouky, zalijeme studeným mlékem a necháme povařit na hustší kaši.
Krok 2: Do vychladlého přidáme 1-2 žloutky, vařené scezené a již vychladlé nudle, na kousky nakrájené telecí nebo vepřová játra a to libovolné množství. Osolíme a naposled vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 3: Pudingovou formu vymažeme máslem, vysypeme strouhanou houskou, naplníme hmotou a vaříme v páře asi tři čtvrtě hodiny.
Zveřejněno 20. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
Moje poznámka
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 2 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
játrový puding,
vepřová játra recept aby neztvrdla,
retro recepty,
puding játrový,
retro pokrmy,
puding retro
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
nudle,
játra,
sůl
Komentáře (5)