Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 144 kJ / 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 12,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový salát s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0Dv
Moje poznámka
Fazolový salát s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0Dv
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 5 minutami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 3 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 36 minutami
Kefírový langoš
PetrZappa před 1 hodinou
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 2 hodinami
Italské těsto na pizzu 1
Krista56 před 4 hodinami
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 5 hodinami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 14 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 14 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 15 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 16 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 16 hodinami
Tématické fráze:
fazole s mletym masem,
bílé fazole s mletým masem,
recept fazole s mletým masem,
mleté maso a bílé fazole,
červené fazole s mletym masem,
krůtí mleté recepty,
fazolový salát,
bílé fazole s masem,
recepty na bílé fazole s mletym masem,
fazole se sekaným masem,
kruti maso fazolky v nalevu,
recepty fazole s mletým masem,
recept na bílé fazole s mletým masem,
mleté maso salat
Suroviny:
maso krůtí mleté,
fazole červené ve slaném nálevu,
fazole bílé,
bazalka čerstvá,
petržel,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (4)