Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolový salát s mletým masem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

R-o-m-i-k

Snadný

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 144 kJ /
273 kcal
Bílkoviny40,00 g
Tuky12,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí maso nasucho osmahnout na pánvi, dochutit solí a pepřem. Do mísy okapané červené fazole, celé bílé fazole, 2-3 stroužky česneku (dle chuti), petržel, bazalku. Krok 2: Pořádně promíchat a poté přidat orestované maso. Znovu pořádně rozmíchat a nechat tak 1-2 hodinky uležet v lednici. Krok 3: Poté pořádně promíchat, pokud je to husté, můžete přidat trochu pasírovaných rajčat a eventuelně ještě dochutit kořením.

Zveřejněno 22. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L0Dv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L0Dv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Takto jsem ještě nepřipravovala;-)Líbí:-p+4:yes:

Moc se mi to líbí. Fazole se snažím upravovat na různé způsoby. Tento způsob neznám a vyzkouším:-p

Tématické fráze:
fazole s mletym masem, bílé fazole s mletým masem, recept fazole s mletým masem, mleté maso a bílé fazole, červené fazole s mletym masem, krůtí mleté recepty, fazolový salát, bílé fazole s masem, recepty na bílé fazole s mletym masem, fazole se sekaným masem, kruti maso fazolky v nalevu, recepty fazole s mletým masem, recept na bílé fazole s mletým masem, mleté maso salat

Suroviny:
maso krůtí mleté, fazole červené ve slaném nálevu, fazole bílé, bazalka čerstvá, petržel, česnek, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu