Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 801 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,54 g |
Tuky | 57,42 g |
Vláknina | 5,73 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 12,95 g |
Postup přípravy
Horkou šťávu dáme na talíře, přidáme plátky masa a podáváme se šťouchanými bramborami, nebo s bramborovou kaší.
Zveřejněno 29. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plecko s kaki příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5v3
Moje poznámka
Plecko s kaki příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5v3
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 6 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
plecko recepty,
kiwiforum,
kiwiforum,
kiwiforum.cz,
závitky z plecka,
dietní jídlo z plecka,
recepty z plecka,
kaki v lednici?,
recepty s kaki,
jídla z plecka,
top recepty z plecka,
top recepty na plecko,
plecko,
plec recept,
recept na plecko,
recepty z kaki,
plecko na s,
kaki s veprovym masem,
recept na kaki,
vepřová plec plátky recept
Suroviny:
plecko,
sýr niva,
kaki,
hořčice kremžská,
cibule červená,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
bujón zeleninový,
voda,
Komentáře (32)
Ladi,ale mám takový návrh...nebylo by lepší tu Tvou verzi príma bašty dát jako nový recept a případně ten můj pak šoupnout do podobných?
Mám obavy,že Tvůj popis práce a použité suroviny tady v komentářích zaniknou a to by byla škoda
Takže plátky vepřového jsem potřela hořčicí s medem a koprem, na to dala půlky plátků mascarpone, pak plátky kaki a cibule a znova plátky mascarpone. Do šťávy jsem ještě rozpustila plátky mascarpone a dala kousek kaki, proto mám omáčku světlou.
Jako přílohu jsem dělala rýži. Bylo to moc dobré a děkuju za výborný nápad s kaki
Danuško vyzkoušej
BTW. Překvapilo mě, jak je maso měkoučké, určitě jsem nedělala naposledy..