Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 864 kJ / 8 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,49 g |
Tuky | 374,35 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 3,76 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 1 169,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Moje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 43 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 44 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
větrníky recept,
větrníky,
malé větrníčky,
recept na vetrniky,
karamelová poleva na větrníky,
poleva na venecky,
krém do větrníčků,
poleva na větrníky,
karamelová poleva,
mimibazar recepty,
karamelový krém do větrníku,
větrníčky s vanilkovým krémem,
recept větrníky,
větrníčky s krémem,
krem na vetrniky,
recepty na vetrniky,
větrníky recepty,
náplň do větrníku,
karamelova napln do vetrniku,
karamelové větrníky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
bílek,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
rum,
pudink vanilkový,
žloutek,
máslo,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr písek,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
cukr písek,
mléko
Komentáře (44)
Patrně jste to přepískla - spálila a už jste asi vyrobila základ pro kulér...
Profíci používají fondán (stejný jako na věnečky) obarvený právě kulérem
Mohu-li poradit, pro domácí přípravu je lepší tady tento rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/32350-bozske-karam... a je to skoro jako Větrníky - socialistické
Tonda - u Papriky závidící
ináč tie z cukrárne ani ja nejem, nemám rada takú tú umelú chuť čo majú (aj kremeše a pod...)
ja mám radšej venčeky so šlahačkou (hlavne je s nimi menej roboty) ale sú moc dobré aj ked nabudúce už robím len ten vanilkový krém ...
výbušná a nevieš čím to je ten karamelový krém? že je taký riedky?
tie moje nemajú karamelovú polevu - skončila v koši
cesto super, prvá plnka super hustá a dobrá, druhá karamelová bolo riedka
z tej dávky mi ich vyšlo 59... niektoré malé iné veľké .. proste aké sa zadarili