Těstoviny s brynzovo-mangoldovou omáčkou

tejaja Kuchařka: tejaja

Těstoviny 2 názory

Suroviny

300 g těstovin (dle chuti)
400 g mraženého mangoldu (nebo špenátu)
250 g brynzy
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode.

  2. Medzitým dáme do kastróla mrazený mangold a dusíme ho dovtedy, kým sa nevydusí všetka tekutina.

  3. Potom do mangoldu rozdrobíme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme úplne rozpustiť.

  4. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame a ihneď podávame.

Poznámka

Recept je z knihy Obedy a večere.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Těstoviny s brynzovo-mangoldovou omáčkou

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    MamlajdaD: :-D:-D:-D Daj si na večeru len špenát a v globále to budeš mať komplet. :-D:-D

    Odpovědět

  • MamlajdaD MamlajdaD

    tejaja: Terezko, pozdě, :-8 těstoviny s brynzou a slaninou jsem měla dnes k obědu, špenát zůstal v mrazáku! ;-):-D Ale receptík někdy zkusím! :yes: Moc zdravím! :-K:-K

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo