Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,36 g |
Tuky | 15,62 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 82,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme brambory.
Krok 2: Zapékací talíř vymažeme olivovým olejem, dáme na něj nakrájené, uvařené brambory.Na brambory dáme nakrájená natvrdo vařená vejce. Posolíme,pokmínujeme a posypeme nastrouhaným sýrem.
Krok 3: Na brambory dáme posoleného kapra - kůži nakrojíme a do otvorů dáme plátky citrónu.
Krok 4: Posypeme vše nakrájeným medvědím česnekem, pokapeme olivovým olejem a pečeme v předehřáté troubě zhruba 1/2 hodiny.
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Moje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kapra,
kapr recepty,
jak nejlépe udělat kapra,
recept na kapra,
jak nejllíp udělat kapra,
jak udělat kapra,
vyfiletovaný kapr,
nejlíp uvařený kapr,
kapr recept,
jak udělat nejlépe kapra,
jak udelad kapra,
kapr bez kuze recepty,
recepty z kapra,
kapr na orechach,
recepty na kapra,
recept jak udelat kapra,
něj recept na z kapra,
ja udělat kapra,
recept kapr,
recept kapr bez kůže
Suroviny:
kapr,
brambory,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
citron,
olej olivový,
sýr tvrdý,
česnek mědvědí
Komentáře (11)
... no právě, já tu kůži také miluji pro její chuť