Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,36 g |
Tuky | 15,62 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 82,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Moje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 2 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 6 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kapra,
kapr recepty,
jak nejlépe udělat kapra,
recept na kapra,
jak nejllíp udělat kapra,
jak udělat kapra,
vyfiletovaný kapr,
nejlíp uvařený kapr,
kapr recept,
jak udělat nejlépe kapra,
jak udelad kapra,
kapr bez kuze recepty,
recepty z kapra,
kapr na orechach,
recepty na kapra,
recept jak udelat kapra,
něj recept na z kapra,
ja udělat kapra,
recept kapr,
recept kapr bez kůže
Suroviny:
kapr,
brambory,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
citron,
olej olivový,
sýr tvrdý,
česnek mědvědí
Komentáře (12)
... no právě, já tu kůži také miluji pro její chuť