Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 500 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,04 g |
Tuky | 46,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 86,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilková nebo ovocná zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1gq
Moje poznámka
Vanilková nebo ovocná zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1gq
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 3 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 3 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 4 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 4 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 6 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 6 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 6 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 8 hodinami
Tématické fráze:
výroba vanilkové zmrzliny,
výroba domácí vanilkové zmrzliny,
recept na ovocnou zmrzlinu,
recepty na ovocnou zmrzlinu,
vodová zmrzlina recept,
domácí vodová zmrzlina,
domácí výroba zmrzliny,
varena zmrzlina,
domácí vanilková zmrzlina,
skořicová zmrzlina,
vanilková zmrzlina recept,
jak vyrobit vanilkovou zmrzlinu,
recept na domácí ovocnou zmrzlinu,
vanilková zmrzlina,
sušená vejce,
výroba domácí zmrzliny z vajec,
jak udělat ovocnou zmrzlinu,
zmrzlina recepty na ovocnou,
výroba domácí zmrzliny,
domácí výroba vanilkové zmrzliny
Suroviny:
cukr vanilkový,
smetana,
žloutek,
cukr,
ovoce
Komentáře (3)