Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vanilková zmrzlina z 1000 receptů

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2014 15:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 745 kJ / 1 851 kcal
Bílkoviny63,44 g
Tuky65,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 501 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy251,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Abych pravdu řekla, recept jsem nevyzkoušela.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

eva hubova

7. 6. 2015 06:21

Dělala jsem z 1/2 l mléka...ušlehat hustý krém nešel... zmrzlina byla dost sladká, úplně by stačila polovina cukru... mrazila jsem ve strojku na zmrzlinu :yes:

zizala

16. 2. 2014 18:20

spagetka: A chtěla bych Tě požádat, abys po mně neustále bezdůvodně nevyjížděla :-((

zizala

16. 2. 2014 18:18

tejaja: Ano, s tím nelze než souhlasit ;-)

zizala

16. 2. 2014 18:16

spagetka: Já jsem pouze odpovídala Terezce, která se ptala, jak ví NADEI, že recept je nevyzkoušený :-//

tejaja

16. 2. 2014 18:12

zizala: To som si nevšimla, ospravedlňujem sa, nič to ale nemení na zvyšku tvrdenia o fotkách ;-)

spagetka

16. 2. 2014 18:10

zizala: a proč ho teda opisuje? Ty sama jsi vždy byla proti slepému opisování receptů, najednou jsi obrátila?

zizala

16. 2. 2014 17:58

tejaja: Autorka se přiznala v poznámce, že recept nezkoušela ;-)

tejaja

16. 2. 2014 17:46

spagetka: Dajda: súhlasím. Všetky informácie by pri recepte byť mali.
NADEI:ako vieš, že nevyskúšaný? Fotka nie je povinná, nie každý má foťák alebo rád fotí. Niekto iný recept odskúša a fotku doloží, napr. ty ;-):-D

spagetka

16. 2. 2014 17:38

Groha: Dotaz: k čemu mi je recept, když si musím další informace dál dohledávat? pak ten recept nestojí za nic, nebo jste viděl, že v kuchařce vám např. písnou - no a zbytek informací hledejte támhle či onde :-D:-D:-D:-D

Groha

16. 2. 2014 17:17

Dajda: Pro méně znalé by bylo asi dobré napsat, že suroviny se mají vložit do kastrůlku, aby náhodou méně znalí to nemíchali na kuchyňském válu. Jinak vanilkový lusk se rozkrojí a hřbetem nože vyškrábnou semínka, která se v hodí do kastrůlku se směsí. Ovšem toto si mohou méně zdatní najít a neprudit.

NADEI

16. 2. 2014 11:04

Zklamání :no: na receptu je zajímavý pouze název :-// nevyzkoušený a ještě bez fotky :-(

Dajda

16. 2. 2014 06:41

Milá autorko, pro méně znalé by to chtělo vysvětlit, v jaké podobě přidáme ten vanilkový lusk. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí zmrzlina ládi hrušky tncz nova levné recepty ládi hrušky zmrzlina vanilková zmrzlina od ládi hrušky vanilková zmrzlina láďa hruška tncz nova levné recepty ládi hrušky tncz nova levné recepty ládi hrušky domácí zmrzlina vanilková zmrzlina ladi hrušky láďa hruška zmrzlina vanilková zmrzlina recept tncz nova tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny zmrzlina láďa hruška vanilkova zmrzlina láďa hruška levné recepty zmrzlina recept na domácí zmrzlinu láďa hruška tncz nova levné recepty ládi hrušky domací vanilková zmrzlina tn.cz recepty láďa hruška domácí zmrzlina recept na zmrzlinu od ládi hrušky tn.cz recepty zmrzlina láda hruška recept zmrzlina ladahruska

Suroviny: mléko, žloutek, cukr moučkový, vanilka

TopRecepty.cz

Vanilková zmrzlina z 1000 receptů

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q500