Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Suroviny pro 1
Podle použitých surovin
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 602 kJ / 2 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 306,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
V lednici vám vydrží týden v uzavřené nádobě.
Zveřejněno 14. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Moje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 3 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 24 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 27 minutami
Africké kuře
Hypnos před 30 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 31 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 51 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 53 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 57 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí holandská omáčka,
domácí tatarka z Majolky®,
domácí tatarka z Majolky®,
tatrska omacka,
tatarka z majonezy,
tatarka,
tatarka recept,
k čemu holandská omáčka,
domáci tatarka z majonézy,
majonéza s kapary,
tatarka ze zloutku,
majoneza podle sandtnerové,
jak udělat z majonézy tatarku,
tatarka z holandské omáčky,
k čemu podávat holandskou omáčku,
průmyslová majonéza,
holandská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka se sardelkami,
pletynky s majonezy,
recept na tatarku
Suroviny:
žloutek,
hořčice plnotučná,
olej rostlinný,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
ocet,
cibulka,
okurka čerstvá,
mléko
Komentáře (18)