Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,03 g |
Tuky | 35,56 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 86,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Moje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 2 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 5 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 14 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 16 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 20 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 6 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 12 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 14 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 16 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 16 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 16 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 18 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 19 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit maso švejžužu,
kung pao videorecept,
kun pao,
vepřová čína poctivá recept,
kung pao,
kun kung pao,
kuřecí kun pao recept,
kuřecí kun pao,
kung pao pro děti,
kung pao naložení,
kung pao pocesku,
kun pao recept,
kuřecí kung pao,
receptykunkpao,
kup kung pao,
kureci kung pao podle cinana,
kung pao-retro,
kung pao kuřecí maso,
české hospůdky.cz. …,
česke kungpao
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
kapie,
arašídy,
vejce,
škrob,
koření čína,
sůl,
pepř,
cukr,
víno bílé,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (21)
A dekuji.
Respektuji poznámku a k názvu jsem jeden hrob
Ten postup je jak od Číňana
Opravdu, vážně, fakt...
toto je pravé RETRO, Františku
a proč splácaniny
to je vždy období- móda - zatrácet kečup. mapř. a proč