Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní mangoldovo-cuketová omáčka na těstoviny

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 125 kJ /
1 225 kcal
Bílkoviny74,28 g
Tuky86,67 g
Vláknina14,61 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 4,64 g
Sůl11,30 g
Sacharidy34,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pánve dáme oba oleje a necháme zahřát. Krok 2: Přidáme cibulu, česnek a chilli papričku necháme restovat. Krok 3: Přidáme nakrájenou uzenou kýtu a necháme ještě chvilku restovat. Krok 4: Do orestovaného základu přidáme cuketu a dusíme asi 10 minut. Krok 5: Dále přidáme mangold, sušená rajčata, kapary a opět necháme chvíli podusit. Krok 6: Na konec přidáme Nivu, zalijeme smetanou necháme provařit a podáváme s těstovinami.

Zveřejněno 22. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o84j

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o84j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vynikající recept, neměla jsem uzenou kýtu a potřebovala jsem něco rychlého uvařit, tak jsem místo kýty použila klobásu a místo chilli oleje domácí uzený bůček a výsledek - rychlé a mooooc dobré. Děkuji zainspiraci. :yes:;-)

To by mi šmakovalo:yes:

velmi dařilé a laskominově vypadající papáníčko:-p:-p;-):-):yes::yes:

Hezký receptík Hani, moc se mi líbí:-K:yes:

Pěkný receptík:-p:yes:

A zase ten mangold:-p:-)):yes::yes:

Děkuji všem za komentíky vyzkoušejte;-):-K

Suslajdo, vypadá to báječně a jistě to bude i tak chutnat:-p Je sezóna zeleniny a tak je třeba přidávat jí do jídel, aby zvedla chuť a těstoviny máme rádi-p Máš 4.boda:yes:

Hm, to není marné :-p:yes:

Tématické fráze:
recepty cuketa s těstovinami, cuketová omáčka, omáčky na těstoviny recepty, cuketova omacka na testoviny, cuketa s těstovinami, recepty s těstovinami, recept omáčky obrázky, testoviny s cuketou recept, těstoviny, cuketa recepty, pikantní těstovinami recept, recepty omáčky, omáčka s těstovinami, omáčka na těstoviny, cuketové omáčka na těstoviny, omáčka na těstoviny recept, omáčky k těstovinám recepty, testoviny recept, recepty na cuketove chili omacky, omacka na testoviny cukety a rajcata, cuketova chilli omáčka

Suroviny:
cuketa, mangold, kýta uzená, cibule, cibule červená, česnek český, strouhaná niva, smetana na vaření, kapary, rajče sušené v oleji, chilli paprika čerstvá, olej ze sušených rajčat, chilli olivový olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu