Polské zapékanky
Jednoduchá, rychlá a levná večeře inspirovaná polským street foodem. Křupavá veka podávaná s restovanými žampiony a cibulkou, jemně zapečená se sýrem a dochucená kečupem. Nenáročné jídlo, které překvapí svou chutí a často se vrací na stůl.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 061 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,12 g |
Tuky | 52,47 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polské zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xong
Moje poznámka
Polské zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xong
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 6 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 8 minutami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 10 minutami
Cuketové zelí
janatka před 38 minutami
Cuketové halušky
janatka před 41 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 48 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 52 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 56 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 2 hodinami
Tématické fráze:
polske recepty,
zapékanky,
zapiekanka recept,
zapiekanka,
zapiekanky,
polská zapiekanka,
polská kuchyně recepty,
zapékanka,
recepty polské kuchyně,
zapékanka recept,
polská kuchařka,
zapiekanki recept,
polske cukrovi,
polské srazy,
zapekanky recept,
polské brambory,
zapecene veky v polsku,
polská zapiekanka recept,
polská kuchyně,
recept na zapekanky
Suroviny:
veka,
houby čerstvé,
sýr tvrdý,
vejce,
cibule,
olej,
voda,
omáčka sojová,
kmín celý,
sůl,
máslo,
kečup sladký
Komentáře (8)