Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 840 kJ / 2 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,36 g |
| Tuky | 30,82 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 368,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukr, sůl a vejce vložíme do mísy, v mouce uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, trochu cukru a zalijeme malým množstvím vlažného mléka. Necháme vykynout kvásek.
Krok 2: Potom přilijeme zbývající mléko a umícháme poměrně husté těsto, které necháme na teplém místě vykynout.
Krok 3: Když je těsto nakynuté, pečeme v lívanečníku lívance po obou stranách.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívanečky s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYL
Moje poznámka
Lívanečky s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYL
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 20 minutami
Likérové kávy
Přidáno před 5 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 16 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
tomstny před 8 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 15 minutami
Nejlepší langoše
LUCAH před 2 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 2 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 2 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 3 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 3 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 4 hodinami
Tématické fráze:
lívanečky recept,
lívanečky,
recept na lívanečky,
recepty ze švestek,
lívance bez droždí,
jablkové lívance,
recept livanecky,
nejlepsi livanecky,
recepty lívanečky,
jak udělat lívanečky,
jablkova povidla v pekarne,
recepty s povidlama,
lívanečky recepty,
lívanečky bez droždí,
výroba lívanečků,
lívance s povidlama,
švestkový žahour,
recepty z povidel,
lívanečky s povidlama,
livance z kysaneho mleka
Suroviny:
mléko,
cukr moučkový,
droždí,
vejce,
sůl,
mouka hladká,
povidla švestková,
smetana kysaná,
tuk
Komentáře (11)