Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 566 kJ / 2 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,22 g |
| Tuky | 48,91 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 4,94 g |
| Sůl | 12,32 g |
| Sacharidy | 504,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekutiny dáme do pekárny, přidáme sypké suroviny. Zapneme program těsto. Po prvním signále přidáme müsli.
Krok 2: Po nakynutí těsto dáme na vál a spleteme housky. Necháme asi 20 minut v teple nakynout. Pak pečeme asi 20 až 30 minut na 180°C.
Zveřejněno 14. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky s musli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m81E
Moje poznámka
Housky s musli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m81E
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 11 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
zelné housticky babica,
babicovy dobroty zelné houstičky,
housky s müsli,
zelné housticky babicovy dobroty,
snidanove žemličky,
snidanova houska recept,
zelné houstičky babicocy dobroty,
domácí housky se smetanou,
4 lžíce müsli,
babicovi recepty zelné houstičky
Suroviny:
smetana zakysaná,
máslo,
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
müsli
Komentáře (4)