Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slunečnicové celozrnné bagetky

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 6. 2009 16:56

Suroviny

Porce: 4 bagety asi po 230-250g

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 264 kJ / 2 214 kcal
Bílkoviny65,20 g
Tuky32,90 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy403,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

soninka

22. 9. 2015 09:47

cathleen: já vím, že tu byl, bagetky už jsem víckrát pekla, mimochodem jsou výborné, ale dneska, jsem se na ně chystala a ono nic tak snad to bude brzy :-?

cathleen cathleen

22. 9. 2015 09:36

soninka: :-O to nevím...recept tu byl, bude obnoven, jen vydrž;-)

soninka

22. 9. 2015 09:15

Proč se neobjeví recept na bagety,ale na nějakou blbou buchtu??:no:

Irrena Irrena

9. 1. 2013 12:32

Dneska jsem upekla tyhle bagetky, udělala jsem 7 menších;-):yes:
Jak budou chutnat později dopíšu;-)S těstem se pracovalo skvěle:yes:

cathleen cathleen

17. 5. 2012 13:42

Eva: bagetky pékávám při teplotě kolem 190-200°C, asi 25-35 minut (podle jejich velikosti a také každá trouba peče jinak.);-)

Eva

17. 5. 2012 13:22

Ještě jsem se chtěla zeptat na teplotu a dobu pečení.(alespoň přibližně)

cathleen cathleen

17. 5. 2012 11:49

Eva: Evi, nevim, jak tuhe testo na chleba mivas....kvuli obsahu celozrnne mouky bude testo tuzsi, presto - pokud se ti zda tuhe moc, pridej 1-2 lzice vody. Testo musi dobre drzet tvar a nemelo by hodne lepit.

Eva

17. 5. 2012 10:51

Je normální, že je těsto tužší, než když peču chleba ?

cathleen cathleen

4. 5. 2011 08:51

Moncik: :-) určitě! Normálně udělat kvásek a s ním zpracovat těsto. Prakticky VŠECHNO, co je dělané s pekárnou a v pekárně, jde udělat růčo a v troubě;-)

Moncik

3. 5. 2011 14:26

Myslíte, že by to šlo stejně udělat i mimo pekárnu-"růčo" ? ;-) Pokud ano, byly by ty suroviny ve stejném poměru? Já pekárnu totiž nemám, ale láká mě to i bez ní :-p

larinda

1. 7. 2010 12:52

Bagetky jsem včera vytvořila a byly opravdu luxusní.
Jste jednička:-K:-K:-K:-K

Irrena Irrena

24. 1. 2010 18:28

Cathleen, ty bagetky vypadají opravdu nádherně:-K:-Kposílám bodíka:yes::yes:Ještě dotaz :Na čem to pečeš, vypadá to jak střešní krytina.:-?:-?

Gabina

18. 1. 2010 10:55

Magdalenko, hezké :yes:

cathleen cathleen

18. 1. 2010 07:03

Nekecám, není proč;-)

magdalenka magdalenka

17. 1. 2010 20:17

Kecáš, chceš mi spraviť radosť...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bagetky domácí bagetky recept bagetky z domácí pekárny celozrnne bagety z domácí pekárny celozrnné rohlíky z domácí pekárny recept na bagetky recept na domácí bagetky slunečnicová mouka domácí rohlíky celozrnné bagetky recept recept na celozrnnou bagetu slunečnicová mouka recepty celozrnný slunečnicový chleba slunečnicový chléb z domácí pekárny konopná kuchařka bagetky z pekárny celozrné bagety z domácí pekárny domácí pekárna - recepty na celozrné bagety recept na celozrnou bagetu celozrna bageta z domaci pekarny

Suroviny: voda, cukr, droždí, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, semínka slunečnicová, olej olivový, brambory

TopRecepty.cz

Slunečnicové celozrnné bagetky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZV3