Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 566 kJ / 2 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,22 g |
Tuky | 48,91 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 4,94 g |
Sůl | 12,32 g |
Sacharidy | 504,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekutiny dáme do pekárny, přidáme sypké suroviny. Zapneme program těsto. Po prvním signále přidáme müsli.
Krok 2: Po nakynutí těsto dáme na vál a spleteme housky. Necháme asi 20 minut v teple nakynout. Pak pečeme asi 20 až 30 minut na 180°C.
Zveřejněno 14. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky s musli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m81E
Moje poznámka
Housky s musli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m81E
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 23 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 48 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Tématické fráze:
zelné housticky babica,
babicovy dobroty zelné houstičky,
housky s müsli,
zelné housticky babicovy dobroty,
snidanove žemličky,
snidanova houska recept,
zelné houstičky babicocy dobroty,
domácí housky se smetanou,
4 lžíce müsli,
babicovi recepty zelné houstičky
Suroviny:
smetana zakysaná,
máslo,
mléko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
müsli
Komentáře (4)