Švýcarské ražniči
Když máme hlouběji do kapsy, hodí se nám mít po ruce chutné recepty za pár kaček. Toto švýcarské ražničí patří mezi ně. Sýr se šunkou napíchneme na jehlu a usmažíme v trojobalu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské ražniči
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QOD
Moje poznámka
Švýcarské ražniči
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QOD
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 20 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Tématické fráze:
ražničí recept,
švýcarské ražničí,
ražničí,
švícarské ražniči,
ražniči na oheň,
recepty řažniči,
recept ražničí,
ražniči na ohni,
ražničí recepty,
švýcarské recepty,
recept na ražničí,
ražniči se sýrem,
rozdíl mezi ražničí a špízem,
švýcarské ražniči recept,
super ražniči,
syrove raznici,
super minutky,
švýcarké ražničí,
rozdíl mezi špízem a ražniči,
švýcarská šunka
Suroviny:
sýr eidam,
šunka,
strouhanka,
vejce,
olej
Komentáře (65)
Kombinácia slaného (šunka, Edam) + sladký banán
je tiež zaujímavá príprava.
Skúšal som zameniť Edam za iný bežne používaný syr (Gouda, Emmental)
a v závislosti od sladkosti banánu bol výsledok chuťovo ešte zaujímavejší.
Tiež zameniť strúhanku za strúhaný kokos je jedna z možností.
Používam len 1-krát obalenie vo vajci a strúhanke, aby chuť smaženej strúhanky
neprekryla chuť ražniči.
Dělala jsem je s kabanosem a podávala s bramborovou kaší
Tímto Vás nechci urazit, je to můj názor.
S pozdravem
děkuji za odpověď. Toto je mi jasné. Pokud nechci vkládat recepty, ale ráda sem chodím, nemá pro mne smysl se registrovat. Jen mám pocit, že neregistrovaní nejsou vítání.
Monca.H.: my tomu taky říkáme sýrové špízy. Ale recept mi přišel meilem a měl tento honosný název
jsou neregistrovaní méněcenní uživatelé, neboli jaký je rozdíl mezi registrovaným a neregistrovaným. Protože někdo má vyplněný profil a něco se o něm dozvíme, ale někdo v něm nemá téměř nic. V čem je tedy rozdíl?
podávala jsem s americkýma bramborama
Že jsem neregistrovaná neznamená, že to tu pečlivě nesleduju.
Jani, jestli jsem se Tě dotkla, tak se moc omlouvám, to jsem neměla v úmyslu a opravdu vím, že sem dáváš moc zajímavý recepty a spoustu jich mám doma vytištěných. Tak se nehněvej, jenom jsem se chtěla zastat ostatních, kterým se tu vyčítají různý věci. Tak promiň a přijde zas nějaký recept na pořánou mňamku.
Pěkný den všem, v kuchyni i jídelně, v práci či při psaní receptů
Už to tu někdo psal a mě už to taky přijde, že je to tu spíš pro vyvolené...
Mě se nelíbí, že jiným vyčítáte, jaké vkládají hrozné recepty nebo že vkládají, co už tu dávno je, ale vyčítá se to jenom některým.