Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 516 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,28 g |
Tuky | 20,02 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 123,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Moje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
lívance se skořicí,
zapečené lívance,
zapékané lívance,
tvaroh na livance,
lívance se skořicí a cukrem,
zapečené lívance s tvarohem,
llivance,
lívance ze skorici,
lívance z tvarohu,
zapečené lívance z tvarohem,
zapecene livence,
lívance s rýží,
zapečené lívance s tvarohem recept,
svestkovy livan,
tvarohove livance se skorici,
livance se skořicí recept,
bananove lívance s tvarohem a vločkami,
jívance ze zálivkou,
lívance s borůvkami a tvarohem,
tvarohove livance
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
vejce,
cukr vanilkový,
mléko,
mouka polohrubá,
sůl,
skořice
Komentáře (5)