Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 59 kJ / 14 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 1,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Moje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 23 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 44 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
štika v trojobalu,
štika recept,
štika recepty,
recept na štiku,
hliva obalená v hrašce,
recepty na úpravu štiky,
jak usmažit štiku,
mořská štika v trojobalu,
hlíva v hrašce,
smažení v hrašce,
štika hraška,
štika trojobal,
ryba smažená v hrašce,
recept hlíva v hrašce,
recepty stika?,
smažení štiky,
da se stika usmazit,
vykostena štika recepty,
smažena stika,
jak chutná mořská štika v trojobalu
Suroviny:
štika,
sůl,
vejce,
mléko,
hraška,
koření garam masala,
olej
Komentáře (9)
Zajisté máte pravdu...
Zkuste někdy třeba tady toto http://www.labuznik.cz/recept/stika-s-maslovou-oma...
Jednou mě jeden dobrák, který ví, že jím rád ryby, pozval na štiku. Přišel jsem pln dobré vůle a poznal jsem, jak se dá štika nejvhodněji zkazit. Ze všech možných úprav si ten dobrák vybral právě ten nejméně vhodný: smažení!