Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 706 kJ / 4 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,35 g |
Tuky | 309,90 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 455,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Eiffelovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV0p
Moje poznámka
Dort Eiffelovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV0p
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 32 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 35 minutami
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort eifelovka,
eifelovka dort,
povlečení eifelovka,
postup na dort eifelovka,
dort eifelova věž,
povlečení s eiffelovkou,
dort s eiffelovkou,
eiffelovka,
dort aifelovka,
eifelovka z marcipanu,
povlečení eiffelovka,
povleceni eifelova vez,
eiffelova věž povlečení,
povlečení eiffelova věž,
eifelovka,
dorty eifelovka,
eiffelova věž ze špejlí,
dorty eifelová věž,
eiffelovka povlečení,
eiffelova věž z marcipánu
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
cukr písek,
vejce,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka polohrubá,
marcipán falešný,
potravinářské barvivo,
marmeláda broskvová,
banán
Komentáře (17)
jinak právě jsem dokončil půlku dortu taky, až projde chutí přijde potah pařížskou :)