Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 42 192 kJ / 10 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,85 g |
| Tuky | 728,50 g |
| Vláknina | 15,15 g |
| Cholesterol | 3,25 g |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 764,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatební dvoupatrový dort s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8KMg
Moje poznámka
Svatební dvoupatrový dort s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8KMg
Nejnovější recepty
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 50 minutami
Linecké růžičky
Přidáno před 2 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 21 minutami
Linecké cukroví
jarmila58 před 26 minutami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 44 minutami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pracny
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Perníčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Koprová omáčka
RomanaMonika před 2 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 2 hodinami
Tématické fráze:
dvoupatrový dort,
dort s růžemi,
dvoupatrový dort recept,
dorty s růžemi,
jak vyztužit patrový dort,
dvoupatrové dorty,
jak udělat dvoupatrový dort,
marcipánový dort s růžemi,
vyztužení patrového dortu,
jak vyztužit dort,
svatební dorty fotogalerie,
dvoupatrový marcipánový dort,
recept na dort dvou patro,
dvoupatrove dorty fotky,
dort dvoupatrový,
dort s ruzema,
dorty dvoupatrové,
recept na dvoupatrový dort,
dort s růží,
jak upéct dvoupatrový dort
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
cukr písek,
vejce,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka polohrubá,
tvaroh měkký,
marcipánová falešná hmota,
potravinářské barvivo,
banán
Komentáře (42)
nádherný dort :) Chtěla bych se zeptat, zda je nutné první patro vyztužit kolíky a druhé položit na tácek? Uvažuji, že bych příští týden namísto jednopatrového pekla dvoupatrový, tak ať vím, jak na to.
Hezké, čisté a něžné
Ivanka: a právě v tom je největší kouzlo