Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 141 kJ / 2 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,63 g |
Tuky | 2,36 g |
Vláknina | 19,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 577,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem z červené řípy (Konfitury z burakow)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YgZ
Moje poznámka
Džem z červené řípy (Konfitury z burakow)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YgZ
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 18 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 28 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 2 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 2 hodinami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 4 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z červené řepy,
džem z červené řepy,
džem z červené řepy recept,
marmeláda z řepy,
cervena repa dzem,
červená řepa marmeláda,
marmeláda z červené řepy,
marmeláda s červené řepy,
marmeláda z červené řepy recept,
recept na marmeládu z červené řepy,
červená řepa recepty dzem,
džem s červené řepy,
džem z řepy,
jam z cervene repy,
recept na dzem z cervene repy,
recept na marmeládu z řepy,
cervena repa marmelada recept,
marmeláda z červené řepy,
zavařování řep,
polévka z červené řípy
Suroviny:
řepa červená,
cukr,
mandle,
citron
Komentáře (7)
Len by som tam nabudúce dala menej cukru, príde mi to trochu veľa. Ale chuťovo delikátne.
Díky za recept.
Chcem sa spýtať, čo potom s ňou? Dať do fliaš a zatvoriť ? Ako dlho vydrží?