Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 450 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,47 g |
Tuky | 36,78 g |
Vláknina | 50,34 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 217,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka zapékaná s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpBD
Moje poznámka
Pohanka zapékaná s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpBD
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 1 minutou
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 13 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 16 hodinami
Tématické fráze:
pohanka s tvarohem,
pohanka recepty,
zapecena pohanka s tvarohem,
recepty s pohankou,
pohanka tvaroh,
dobroty z pohanky,
pohanka stvarohem,
pohanka z tvarohem,
tvaroh pohanka,
pohanka a tvaroh,
zapekana pohanka s tvarohom,
nepražená pohanka recepty,
recepty na pohanku,
tvaroh s pohankou,
porek s pohankou,
tvaroh pórek,
pohanka s tvarohom,
recept na pohanku,
pohanka s tvarohom sk,
pohanka na způsob halušek
Suroviny:
pohanka,
máslo,
tuk,
tvaroh na strouhání,
smetana 12%,
cibule,
cibule červená,
pórek,
petrželka,
žampióny,
voda,
sůl,
pepř
Komentáře (6)