Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 823 kJ / 2 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 131,25 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 191,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6K0l
Moje poznámka
Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6K0l
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 52 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
krajanec,
krajanec recept,
houbová buchta,
slaná buchta,
škvarkové krajance,
opomíjená jídla a zvyky,
fazolová buchta,
škvarkový krajanec,
slaná buchta k omáčce,
slaná buchta k polévce,
buchta k omáčce,
recept krajanec,
recept na krajanec,
kněždubské krajance,
slané buchty,
recepty krajanec,
houbova omacka a slana buchta,
krajanec recepty,
kynutá buchta k polévce,
podmaslove placky
Suroviny:
podmáslí,
mouka hladká,
sádlo,
prášek do pečiva,
sůl,
sádlo,
kmín celý
Komentáře (43)
všem vřele doporučuji
jenom pro začínající nebo až tak neznalé, bych doplnila, že pokud budou dělat v pečce, tak na program dort, nechají těsto jen vymíchat.. ne upéct
Bibinka:tak ho vyzkoušej. Recept není náročný ani na suroviny, ani na čas.
Marta:Těsto si pomyslně vodorovně rozdělíš na 3 díly. Horní díl přeložíš přes střední pruh. Spodní díl přeložíš taktéž přes střední pruh. Vznikne pás těsta o třech vrstvách. Rozumíš tomu ? A pokračujeme dál. Tento úzký pás opět pomysně rozdělíme na tři díly. Levou část dáš do středu, potom dáš do středu i pravou část a tím je složeno. Nevím, jak to popsat lépe. Škoda, že to nejde nakreslit. Je to jednoduché, jen se to těžko vysvětluje.
Zdeničko
Zdeničko, parádní fotečky a receptík jako lusk