Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 970 kJ / 1 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,91 g |
| Tuky | 38,26 g |
| Vláknina | 171,96 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 144,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Moje poznámka
Cizrna po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7ER
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 8 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
pokrmy z cizrny,
naklíčená cizrna,
cizrna klíčky,
musí se cizrna namáčet,
recepty z cizrny,
hlavní pokrmy z cizrny,
guláš z divočáka po staročesku,
cizrna recept,
cizrna na pánvi,
jak naklíčit cizrnu,
recepty na jídla z cizrny,
hlavní jídlo z cizrny,
jak namáčet cizrnu,
cizrna po stročesku,
klíčky z cizrny,
cizrna hlavní jidlo,
jak nechat naklíčit cizrnu,
klíčky cizrny,
jidla z cizrny
Suroviny:
cizrna,
česnek,
čerstvé bylinky,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Jo jinak, dle mé zkušenostui, není třeba namáčet cizrnu přes noc, 2 hodiny stačej a pak teda hodinu pomalu vařit